Trui inspiratie voor de winter

sweater

Nu het inmiddels al een stuk kouder is, is het echt tijd om de truien weer uit de kast te halen. Toen ik klein was haatte ik truien, maar dit is inmiddels 360 graden omgeslagen. De kriebelende winter truien met foute prints zijn inmiddels verleden tijd, truien zijn met de jaren verbeterd en nu zelfs leuk om te dragen. Vandaag laat ik jullie een aantal fashionable looks zien, met truien!

Persoonlijk hou ik zelf erg veel van witte en grijze truien tijdens de winter dagen. Dit komt grotendeels omdat alles al somber en kaal genoeg is, en ik hou van een frisse look tijdens deze dagen. Combineer ze met een rok, of juist lekker ruig met wat cut out jeans.

Meer fan van de crop top truien? Deze kunnen natuurlijk ook in de winter gedragen worden. Combineer ze op een blouse of creer wat meer lagen voor als het weer omslaat. Zo kan je het classy of edgy dragen, een geweldig item om te combineren met de kleding die je al in je kast hebt hangen.

Een feestje op de planning? Draag de trui overdag met een dikke legging, en s’avonds trek je er gewoon een paillet rokje onderaan. Zo heb je een dag en nacht outfit!

Items uit de webshop:

mummi jacky habibi

Ichi Mummi                             Jacky luxury                    MbyM habibi

verdi just female MbyM indeed mikas

 

Verdi ventura                        Rapit black                             MbyM Mika

Bronnen van de plaatjes:
Plaatje 1
Plaatje 2
Plaatje 3
Plaatje 4
Plaatje 5
Plaatje 6

Sharing is caring...Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Angela Vissers