Rokjes in de winter

Vandaag laat ik jullie zien dat rokjes niet alleen in de lente of zomer kunnen worden gedragen. Maar dat ze ook heel goed te combineren zijn in de winter. Het gaat er alleen om dat je een legging gebruikt of de juiste stof.

De meest voorkomende rokken die je in de winter zal zien langskomen zijn de leren rokjes. Deze rokjes zijn geweldig voor de winter omdat ze extra leuk te combineren zijn met bijv een wollen trui of wollen vesten. Zelf met een simpele v-neck of cardigan blijft de outfit nog steeds fashionable, en lijkt het of er veel aandacht aan is besteed.

 

ben je zelf niet zo van het leer, neem er dan 1 van katoen. Dit maakt de look meteen vrouwelijk en kan er ook nog eens zakelijk mee door. Wil je het toch wat pittiger maken, kies dan voor een leren jack zoals hierboven.

Zin om helemaal uit te pakken? ga dan voor een suede stof die de look instant chiquer maakt. Combineer deze met een lekkere bont gilet en laat de winter maar komen. Deze look is ook geweldig om meteen de knee high boots uit de kast te trekken, houdt je lekker warm!

Ben jij meer bohemian, dan kan je zelf een rok ‘creëren’ door een kanten jurkje met een dikke wollen trui te combineren zoals hierboven. Is het weer wat kouder? Dan trek je er een dikke legging onder aan met wat stoere boots, lekker comfy.

Items uit de webshop:

MbyM indeed mikas just female verdi

MbyM Mikas               Just female Rapit black  Verdi ventura

 

habibi jacky mummi

MbyM habibi               Jacky luxury                     Ichi Mummi

 

Bronnen van de plaatjes:
Plaatje 1
Plaatje 2
Plaatje 3
Plaatje 4
Plaatje 5
Plaatje 6

Sharing is caring...Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Angela Vissers