Regen laarzen, de musthave!

De regenlaars, een must met het herfst weer van momenteel. Vooral nu het wat kouder word neig ik zelf ook meer voor een hogere laars te kiezen, alleen zijn deze vaak niet bestand tegen nat weer. Vandaar dat het artikel vandaag gaat over regenlaarzen. Hoe kleden we deze fashionable af? Dat laat ik jullie vandaag zien.

Regen laarzen komen momenteel in vele kleuren en designs, is weer een keer wat anders dan de standaard zwart / grijze modellen. Als je zin heb om op te vallen, kies dan vooral voor een felle kleur zoals hierboven. Combineer het vervolgens met een felle jas en de outfit is er al!

Zin in een kleurtje maar niet te fel, geen probleem dan gaan we voor de pastel kleuren. Deze look is bovendien ook geweldig voor het begin van de lente.

Is een kleurtje toch niks voor je, dan houden we het casual met zwart. Ga meteen voor een complete herfst look en trek er een paar kniesokken onder aan, en laat ze iets boven de laarzen uitkomen. Dit is een van mijn favoriete looks in de herfst, warm en knus!

Zin in een wat stoerdere look? Combineer ze dan met een stoer jasje zoals deze army green jacket. Trek er een dikke legging onder aan en je kan meteen naar buiten, kou kom maar op!

 

Items uit de webshop:

jasarmy-voorkant mbym-jas-buckylady-voorkant mbym-jas-tilly-tiara-voorkant

 

Jacky vestjas army           Lady bucky               Tiara tilly

justf-jas-apparel-kimono-voorkant mbym-jas-agnes-allice-voorkant mbym---jas-tiara-tino

 

Just female kimono         Agnes Alice               Tiara tino

Bronnen van de plaatjes:
Plaatje 1
Plaatje 2
Plaatje 3
Plaatje 4

Sharing is caring...Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Angela Vissers