Outfits voor de perfecte pakjes avond.

Het is weer zover, de feestdagen zijn aangebroken. Nadat Thanksgiving inmiddels in Amerika is afgelopen, is het nu ook voor ons tijd om weer lekker te genieten met familie. Pakjes avond, hoewel de meeste volwassenen het niet meer vieren, zijn het toch leuke avonden om met elkaar door te brengen met een lekkere kop chocomelk.

De eerste outfit is voor de standaard sinterklaas avond met het gezin. Gewoon een casual outfit die je lekker warm en comfy houdt, maar nog steeds de vrouwelijke kant erin houdt.

Ga je erna nog naar familie, dan kan je de look veranderen met enkele accessoires. Combineer de trui of vest met een statement ketting, een leuke bling armband en de look is al meteen wat meer fashionable!

Zin in wat meer glam? Doe dan je vest of trui uit en combineer je top met een leuke sequin blazer of vest. Dit geeft de look gelijk meer glam en daarom klaar voor een feestje!

Een pakjes avond met de girls? ga dan total glam met een sequin broek. Deze broeken komen elk jaar terug met de feestdagen en elk jaar kijk ik graag naar de outfits die ermee worden gecombineerd. Kunnen jullie daarna meteen door naar de bar!

Over uitgaan gesproken, een leuke sequin rok met een losse top is een ideale outfit om de feestdagen in te vieren. Lekker om in te bewegen en perfect voor de feestdagen in door te brengen.

Geen zin in een glam look en ook niet om uberhaubt iets aan te trekken. Dan hebben we nog 1 optie, je ONESIE! Trek hem lekker aan en eet je buikje maar rond met al dat lekkers. Fijne pakjes avond!

Items uit de webshop:

mbym---jas-tiara-tino mbym-jas-agnes-allice-voorkantjustf-jas-apparel-kimono-voorkant

 

 

Tiara Tino                            Agnes Alice                   kimono jas

mbym-jas-tilly-tiara-voorkant mbym-jas-buckylady-voorkant jasarmy-voorkant

Tilly Tiara                            Lady bucky                   Army jas

Bronnen van de plaatjes:
Plaatje 1
Plaatje 2
Plaatje 3
Plaatje 4

Plaatje 5

Plaatje 6

Sharing is caring...Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Angela Vissers