Oudjaar avond snacks, weer eens wat anders.

Nu de kerst is afgelopen en jullie hopelijk allemaal een leuke tijd hebben gehad met de familie, of misschien zelfs wel iets leuks van onder de kerstboom hebben mogen ontvangen, is het tijd voor oudjaar avond. Nog een dag lekker genieten voordat de diƫten en goede voornemens alle lekkernijen wegnemen. Daarom gaat het artikel vandaag over borrelhapjes tijdens de gezelligste avond van het jaar.

Naast de normale oliebollen en balletjes gehakt mogen we ook wel eens flink uitpakken om de avond iets luxer te maken naast de wijn. Te beginnen met Sushi! Super makkelijk te maken en ook nog eens heerlijk. Daarnaast kan je er van alles in doen, indien er mensen zijn die niet van vis houden.

Indien er wel vis wordt geserveerd, zijn deze garnaal kuipjes ook een erg leuk idee om voor te schotelen. Dit geeft het geheel ook de indruk of er erg hard is gewerkt aan het hapje, terwijl ze super makkelijk te maken zijn.

En als we dan toch bezig zijn met onze vingers vies te maken, is breek brood ook een leuke optie. Iedereen houdt wel van een lekker stuk brood met gesmolten kaas. Het is de laatste dag van het jaar, dan mag je best nog wel even flink uitpakken voordat we weer streng gaan doen.

Wil je gezond doen en toch stiekem een beetje vals spelen? dan zijn deze komkommer feta prikkers een geweldig alternatief. En ze smaken ook nog eens heel goed!

Of we spelen meteen goed vals met deze sliders. Mini hamburgers zodat we toch nog de porties kunnen controleren. Niet heel chique maar wel enorm schattig met het formaat.

Een leuke outfit bij deze hapjes kunnen jullie donderdag middag verwachten, waarbij ik nog wat leuke outfit inspiratie geef voor NY eve! Voor nu veel plezier met boodschappen doen :)

Bronnen van de plaatjes:
Plaatje 1
Plaatje 2
Plaatje 3
Plaatje 4
Plaatje 5

Sharing is caring...Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Angela Vissers