Nieuwe blogger voor FashionExclusive.nl

Hi allemaal! image_00004

Vanaf vandaag een nieuwe blogger voor FashionExclusive.nl! Vanaf nu kunnen jullie maar liefst drie keer in de week een bericht van mij lezen!

Maar wie ben ik?
Mijn naam is Melissa Laseur en ben 23 jaar, een fashion& beauty en lifestyle blogger. Benieuwd naar mijn hele verhaal? Deze is te lezen op mijn eigen blog. Mijn blog is te volgen op melissalaseur.wordpress.com

Liefs, Melissa

Sharing is caring...Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Melissa Laseur

2 Comments

  1. Hoi Melissa!
    Wat ontzettend leuk! Ik ben benieuwd naar je verhalen, vind zelf fashion erg leuk, maar heb er niet zoveel verstand van, dus ben benieuwd naar handige tips om kleding te combineren bijvoorbeeld! Ik wens je veel succes met de blog en ik ga je zeker volgen.

    xx Nienke

Comments are closed.