Herfstjassen inspiratie

Naast alle leuke outfits die we voor de Herfst hebben opgedaan, is het ook van belang dat er een leuke jas bij gedragen word. Wat is Herfst zonder een fashionable jas? Vandaag laat ik jullie wat jassen inspiratie zien die perfect bij de herfst past, of het nu wat warmer of kouder is.

Een lange stoffen trenchcoat is al langere seizoenen in stijl. Dit seizoen zien we er veel in de grijze kleur. Deze kleur past overal bij en laat de outfit clean and fashionable lijken terwijl je er weinig voor hoeft te doen! Draag deze bijvoorbeeld met een boyfriend jeans en een lekker wollen trui.

Daarnaast hebben we ook nog de trenchcoat die afstamt van de originele beige versie, deze staat enorm leuk bij jurken en rokken. Het is namelijk nog steeds de tijd om je benen te laten zien!

Of we gaan voor de good old groene parka. Dit is dé statement piece als het gaat om herfst. Deze is perfect om lagen te creëren en staat bovendien ook erg stoer.

En als laatst hebben we de groene parka die gevoerd is, deze is perfect voor de koude herfst dagen. Trek hier een dikke legging onderaan en wat warme boots en de outfit is eigenlijk al gecreëerd. Een geweldig key piece voor in jouw herfst wardrobe!

 

Items uit de webshop:

mbym-jas-tilly-tiara-voorkant mbym---jas-tiara-tino justf-jas-apparel-kimono-voorkant

Tiara Tilly                              Tiara Tino                         Apparell Kimono

mbym-jas-buckylady-voorkant tiaratacia-voorkant mbym-jas-agnes-allice-voorkant

 

Lady Bucky                         Tiara Tacia                         Agnes Allice

Bronnen van de plaatjes:
Plaatje 1
Plaatje 2
Plaatje 3
Plaatje 4
Plaatje 5

Sharing is caring...Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Angela Vissers