Herfst inspiratie: Hoeden

Herfst is voor mij persoonlijk een van de mooiste seizoenen die er bestaat. De grond is bezaaid met allerlei kleurrijke blaadjes, de bomen en struiken veranderen in herfst tinten en dan is er nog…regen. Helaas komt er met de herfst ook regen bij kijken, en naast een goede herfstjas tegen de regen dagen ( zie vorig artikel) hebben wij ook een leuke hoed nodig om ons droog te houden, en dat natuurlijk fashionable. Vandaag deel ik jullie mijn hoed inspiratie voor deze herfst.

Te beginnen met de kleur zwart. Deze kleur is dé standaard kleur voor herfst hoeden en deze kan best nog een paar jaar mee. Daarnaast zijn de modellen wel veranderd, kies uit kleine, bolle, grote of een cowboy formaat, alles kan.

Geen zin in de kleur zwart, maar wil je toch een neutrale kleur behouden? Gaan dan voor een mosgroen of een navy kleur. Deze kleuren zijn weer wat anders dan zwart maar toch neutraal. Deze zijn geweldig om te combineren met een lichte top of een witte blouse.

Hou je wel van een kleurtje, en helemaal into the Fall season? Ga dan voor een burgundy of een Tan kleur, deze kleuren spreken herfst en haalt de natuurlijke kleuren in jou naar boven. Deze kleuren staan beide geweldig bij elke haar kleur!

En dan komen we bij mijn Herfst 2015 favoriet! De grijze hoed, elke outfit die deze kleur hoed bevat maakt mij helemaal opgewonden! deze kleur past perfect bij welke outfit dan ook, is low key en hartstikke fashionable. En nu kan de regen ons helemaal niet meer tegenhouden!

Items uit de webshop:

justf-jas-apparel-kimono-voorkant mbym---jas-tiara-tino mbym-jas-tilly-tiara-voorkant

 

Kimono Zwart                          Tiara Tino                          Tilly Tiara

ichi-trui-mero-voorkanttrui-verdi-ventura-voor-3jackysweaterwoven-voorkant

 

Ichi trui                                        Ventura                            Jacky woven

Bronnen van de plaatjes:
Plaatje 1
Plaatje 2
Plaatje 3
Plaatje 4
Plaatje 5
Plaatje 6

Sharing is caring...Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Angela Vissers