Favoriete Herfst outfits

Herfst is een van mijn favoriete fashion seizoenen, de tijd om alles uit de kast te halen want we mogen weer alles in lagen dragen en truien met rokjes of shorts combineren. Die laatste behoort tot mijn favorieten, een dikke grote trui combineren met shorts. Dit staat niet alleen leuk, maar is ook geweldig voor de dagen waar het wat warmer is.

De herfst staat toch vooral wel bekend om het ‘layeren’ van kleding. Zo blijf je warm en je ziet er super fashionable uit. Prima deal als je het mij vraagt.

daarnaast is het ook weer de tijd om de denim uit de kast te trekken. Zowel jeans in alle vibranten kleuren zoals bordeax, donker groen, geel maar ook mogen de witte jeans weer uit de kast. Combineer deze met een leuke sweater of juist weer met een denim overal, zoveel keus!

De mix van denim overalls en bruine knielaarzen valt toch wel tot mij favorieten, als het niet anders wou zou ik de hele dag in deze combinatie willen lopen. Paar deze met een donkere jeans of een beige tint, gooi je haar in een knot en je bent al meteen klaar om te gaan.

Kleding uit de webshop:

trui-verdi-ventura-voor-3  jackysweaterwoven-voorkant habibi excelent

verdi ventura                  sweater woven               Habibi excellent

skortscomfy-voorkant jlfw14070-rok-zwart-vkmbym---rok-vally-venice-2

Skort comfy                 Rok leather look                Vally venice

Bronnen van de plaatjes:
Plaatje 1
Plaatje 2
Plaatje 3
Plaatje 4

Sharing is caring...Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Angela Vissers