De leukste regen outfits

Nu de herfst langzaam in gang komt ervaren we al wat regen. Om dit verschrikkelijke weer voor te zijn op de mogelijke ‘wat moet ik dragen?’ dagen, laat ik jullie vandaag wat leuke outfits zien waardoor het best wel mag gaan regenen.

Met een paraplu komen we al ergens! Als je toch nog geen genoeg heb van je zomer jurkjes kan je deze alsnog blijven dragen deze herfst. Het enige wat je hoeft te doen is er een leuke legging onder aantrekken en een herfstjasje. Hiermee layer je ook gelijk je outfit wat typisch Fall fashion inhoudt.

Een andere optie is een trenchcoat naar keuze te combineren met wat leuke enkel laarsjes. Mocht je deze nog in je kast hebben, dan zit je goed deze herfst. Een trenchcoat komt elk jaar weer terug in de herfst dus het is een geschikt item om in te investeren.

En als laatst kunnen we natuurlijk de regenlaarsjes niet vergeten! We hebben ze natuurlijk allemaal weleens gehad en wat was die tijd leuk. Maar volwassenen kunnen ze ook weer aan, als je ze met de juiste items combineert. Een jurkje en een legging doet al wonderen, maar jeans kunnen er ook prima mee worden gedragen. Wel even instoppen natuurlijk!

Items uit de webshop:

mbym-jas-buckylady-voorkantmbym---jas-tiara-tino justf-jas-apparel-kimono-voorkant

 

Lady Bucky                      Tiara Tino                     Apparell Kimono

justfredialdress mbym-jurk-rai-rico-voorkant mbym---jurk-tinus-tahira

 

Jurk redial                      Jurk Rici Rai                 Jurk Tinus Tahira

Bronnen van de plaatjes:
Plaatje 1
Plaatje 2
Plaatje 3
Plaatje 4
Plaatje 5

Sharing is caring...Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Angela Vissers