Blouse inspiratie voor de Herfst.

Met het koudere weer momenteel is het zeker, Herfst is officieel aangebroken. En naast leuke mantels en knielaarzen is het ook tijd voor blouses. Of je deze op zichzelf draagt of in lagen draagt, het maakt niet uit alles is mogelijk. Een van mijn favoriete kleuren in blouses is de witte blouse. Waarom? Omdat deze de outfit laat stralen naast alle donkere herfst kleuren. Ik draag het zelf het liefst met een faux leren item, zowel rok als broek. Zoals in bovenstaande photo valt te zien.

Daarnaast kan je een look ook casual creëren door bijvoorbeeld een pantalon of een flowy rok eronder te dragen. Dit maakt de look meer klassiek.

Naast de standaard witte blouse zijn de vibrante kleuren ook helemaal on trend in de Herfst periode. Denk hierbij aan een bordeaux kleurige blouse of juist een felle kleur zoals geel. Combineer deze met een leuke blazer of manteljas en you are ready to go!

En als je er nog een schepje bovenop wilt doen, kan er ook nog wel een print bij. Genoeg prints naar keuze tegenwoordig, voor ieder wat wils. Draag hem bijvoorbeeld net als Victoria B. met een leuke hartjes print!

Daarnaast hebben wij voor jullie shoppers een hele leuke verassing, namelijk dat Fashion Exclusive vanaf Vrijdag 23 Oktober om 17.00 slechts 1 week lang 20% korting geeft op alles in de webshop! Om alvast wat leuke shopping inspiratie te geven kan je onderstaande items uit de webshop bekijken.

Items uit de webshop:

mbym-blouseablaasha-voorkant  mbym-blouse-ibinageen-voorkantibinasorbet-voorkant

Asha Abla                            Ibina green                  Blouse Ibina

samarasarina-voorkantmbym-top-satine-sabbie-voorkant  articles-blouse-blousson-flower-print-voorkant

 

Blouse Samara                 Satine sabbie                Blouse Blousson

Bronnen van de plaatjes:
Plaatje 1
Plaatje 2
Plaatje 3
Plaatje 4

Sharing is caring...Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Angela Vissers