Airport Fashion

Move over Kim Kardashian, het is onze beurt om in stijl te jetsetten!

airport-style-casual-look

Wanneer men op vakantie gaat is bijna altijd de eerste gedachte : ‘wat ga ik dragen op vakantie?’ En na uiteindelijk al de koffers te hebben ingepakt, kom je erachter ‘wat draag ik eigenlijk vandaag op weg naar mijn bestemming/ vliegtuig?’ Vaak wordt er dan een simpel T-shirt met jeans aangetrokken, want ja het moet wel comfortabel zijn toch?

Daarnaast vragen we ons vaak af hoe die jetset queens het toch altijd doen dat reizen in stijl, is dat niet ongelofelijk oncomfortabel? Nee, dat hoeft niet. Vandaag ga ik jullie een stijl laten zien die ongelofelijk comfortabel is om in te reizen, maar er ook weer fashionable uitziet. En dat met items die je waarschijnlijk al deels in je kast hebt. Ik hou zelf ook van comfortabele maar fashionable outfits zoals op mijn blog te zien valt.

all-white-outfit-street-style
Om te beginnen kiezen we eerst een jeans soort, het maakt niet uit wat voor jeans. Er kan hierbij gekozen worden tussen skinny jeans, baggy jeans , destressed jeans, noem maar op. Daar kiezen we vervolgens een losse witte blouse bij om het luchtig maar classy te houden. Bij vluchten overnacht (+ 8uur) kiezen we een comfortabele baggy trui die deels in de broek kan worden gestopt. Heel comfortabel al toch? Om het nu meer glam te maken draag je er een leuke sleehak bij of wat lage hakken.

The-Essential-Pieces-and-Looks-for-Fall-1

Als de jeans vervolgens toch te oncomfortabel zijn kan je deze ook inruilen voor een neutrale maxi rok. Een sleehak of een leuke sandaal zou hier een ideale match bij zijn.

kendall-jenner-maxi-skirt-grey-and-white-summer-outfits-perforated-tank-top-crop-top-crop-top-and-maxi-skirts-caged-sandals-kendall-jenner-model-off-duty-style-via-www

Ik vind het erg leuk om een gastblogger te zijn voor Fashionexclusive. Ik hoop tot volgende keer, en in de tussentijd mag je een kijkje nemen op mijn eigen fashion blog: www.angelavissers.com . Tot snel!

Items uit de webshop van FashionExclusive.nl:

JackySweaterWoven-voorkant      Rippedjeansgrey-voorkant     ichi-blouse-alive-donker-wit-voorkant

 

Sweater Woven                    Jeans Ripped Grey            ICHI Blouse Alive

Mbym-blouseablaasha-voorkant   RokComme-voorkant   mbym-trui-addisonafia-voorkant

 

Blouse Asha Abla                   Rokke Comme              Trui Afia Addison

 

Wat informatie over mijzelf: birthday balloons blanco stradivarius MK-22
Mijn naam is Angela Vissers, een Nederlandse Fashionblogger van 24 jaar. Momenteel studeer ik IBMS aan de hogeschool Rotterdam en ben ik blogger van AngelaVissers.com .

Ik word dagelijks geïnspireerd door iedereen om me heen en heb eigenlijk altijd al van Fashion gehouden. Gedurende mijn tiener tijden ben ik zeer verlegen geweest en bezorgd om hoe ik eruit zag, dit was totaal niet nodig en dit wil ik ook graag doorspelen aan mijn volgers. Draag je outfits met trots, dan ben je vanzelf al fashionable.

 

 

 

Bronnen van de plaatjes:

Plaatje 1

Plaatje 2

Plaatje 3

Plaatje 4

 

 

 

 

 

Sharing is caring...Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Angela Vissers

One Comment

  1. We vinden het super leuk dat je voor ons een gastblog schrijft. Het artikel heb je super leuk geschreven :)

Comments are closed.