Over ons

Eveline Maas – Owner FashionExclusive.nl
Hoi, ik ben Eveline! BegiEveline FashionExclusive.nln 2014 ben ik FashionExclusive.nl gestart, een nieuwe webwinkel voor de modebewuste vrouw zoals jij, die op zoek is naar betaalbare trendy kleding van een hoge kwaliteit. Speciaal voor jou zoek ik naar de mooiste items die je niet zomaar in iedere winkel vindt.

Met dit blog wil ik jou nog meer inspiratie bieden op fashion gebied. Iedere collectie heeft zijn eigen verhaal en iedere trend haar eigen kleuren en kenmerken. Mooie merken maken mooie collecties en het lijkt me leuk jou hierover meer te mogen vertellen. Check daarom regelmatig ons blog en laat ons weten in de comments wat je van ons vindt!

Be Exclusive and Fashion!

Groetjes Eveline

=====================================================

Melissa Laseur – Fashion, Beauty &  lifestyle blogger

Welkom! Hi! Ik ben Melissa Laseur, en ik heb eerder al kort wat over mezelf verteld. Ik wil jullie mijn stijl laten zien in kleding, en laat op mijn blog nog andere dingen zien zoals beauty, hair enz.

Ik ben 23 jaar en heb MS. What? Maar je ziet er niet ziek uit? Heb je dan een spierziekte? Je ziet er zo gezond uit! Dit krijg ik bijna elke dag te horen. Ik vind dat als je een ziekte hebt, dit niet aan de buitenkant hoeft te zien en je ook een fashionista kan zijn! Ik wil mijn droom en mijn passie voor fashion niet opgeven!! 

De diagnose is in mei 2013 gesteld en ondertussen ben ik ook gestopt met werken. Ik werkte in een kledingwinkel. Ook ziet mijn leven er heel anders uit, ik zit veel thuis. Dit omdat ik veel moe ben, en zelfs praten met een vriendin soms al te vermoeiend is. Ik wilde al heel lang bloggen, dit door tijdgebrek, enz. Is dit er nooit van gekomen. Nu is dit een “mooie” kans om er mee te starten! Ik vertel over mijn ervaringen met FashionExclusive.nl en leuke fashionberichten. Ik hoor graag wat jullie ervan vinden and enjoy!

Nog meer lezen over Fashion, Beauty & Lifestyle?
Lees dan ook mijn eigen blog: Blog Melissa Laseur

=====================================================

Angela Vissers – Fashion, Beauty & lifestyle bloggerbirthday balloons blanco stradivarius MK-22

Hi, Mijn naam is Angela Vissers. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan powerliften en Fashion! Naast het schrijven van Engelstalige artikelen op mijn eigen blog, ben ik nu ook gevraagd om gastblogger te worden voor Fashion-exclusive. Super leuk natuurlijk!

Mijn stijl is geheel verschillend, de ene dag ga ik voor lief en girly en de volgende dag zie je me edgy. Dit zal worden weerspiegeld in de artikels die ik schrijf. Is jouw stijl ook variërend van dag tot dag? Elke donderdag kan je mijn artikelen vinden op de FashionExclusive.nl blog, tot dan  :)

Nog meer lezen over Fashion, Beauty & Lifestyle?
Lees dan ook mijn eigen blog: Blog Angela Vissers

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 20 = 22