4 Date night outfits die jouw avond gaan maken!

Date night, een van de belangrijkste afspraken in je leven. Je wordt op een date gevraagd door die ene leuke man en zegt al gauw ‘ja!’. Maar daarna komt het dilemma, wat trekken aan? Vandaag laat ik jullie 4 soorten date night outfits zien, voor de meest voorkomende situaties.

Als eerst beginnen we met een Casual outfit, deze outfit is geschikt voor een lunch date. Hoewel het een lunch date is wil je er niet under – en niet over dressed uit zien. Daarom kom je met een form fitting jeans en een leuke top al een heel eind. Wil je het nog wat specialer maken, dan draag je er hakken bij zo niet dan is een loafer ook een goede keuze.

De 2e outfit is een goede outfit als de date in de middag / avond plaats vindt. Met de jeans hou je het neutraal maar de blouse maakt het een classy geheel. Door de schoenen met de handtas te combineren vormt het samen een stylish geheel voor een leuke avond samen.

Outfit nummer 3 is gebaseerd op een romantische avond met jouw date. Door het kant in de jurk geeft het automatisch al een romantische vibe af. Door de blazer erbij te combineren zorg jij ervoor dat jij het niet koud krijgt aan het eind van de avond. Niet alle mannen zijn zo romantisch om hun jasje aan te bieden ladies!

De laatste outfit is een chique versie als je wordt uitgenodigd op een etentje. Door zowel de kleur van je jurk en de schoenen samen te matchen krijg je een chique geheel. Neem hierbij een clutch in een kleur/ print naar keuze en you are ready to go!

Items uit de fashion-exclusive webshop:

mbym-jurk-marcel-madame-voorkant mbym---jurk-prisca-pam-voorkant-2ambym-jurk-dress-glace-petricia-print-grijs-zwart-voorkant_1

Macel Madame                                Prisca Pam                               Glace Petrica

ichi-broek-selvia-zwart-voorkant_2 legging_leather_look_-_voor mbym-broek-mars-spo-zwart-voorkant

 

Hailie Lux                                         Selvia                                           Mars Spo

Bronnen van de plaatjes:
Plaatje 1
Plaatje 2
Plaatje 3
Plaatje 4

Sharing is caring...Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Angela Vissers